• Márványcsiszolás
 • Mészkő csiszolás
 • Gránitcsiszolás
 • Terrazzo csiszolás
 • Gres csiszolás
 • Betoncsiszolás
 • +36302984353
 • info@everfloor.hu

Padlócsiszolás referenciáink

Gránitcsiszolás

Gránitcsiszolás – M3 Pöttyös utcai megálló

Csapatunk az M3-as metro Pöttyös utcai megállójának régi, elhasználódott megkopott és fényét vesztett gránit padlóját csiszolta fel. A megálló területén található liftet utólag vágták ki, ezért ezt a kis részt újra kellett burkolni, utána pedig a gránitpadló felületén alkalmaznunk kellett a padlócsiszolás technológiáját, ami ebben az esetben is vizes technológiával történt, így nem keletkezett szálló por. Kezdő lépésben durva szerszámokkal távolítottuk el a felső réteget, eltüntettük a gránitpadló egyenetlenségeit. A durvázási folyamatot követően az esetleges repedések, lyukak eltüntetése következett. Ebben a fázisban színazonos műgyantás tömítést alkalmazunk a gránit felületén. A tömítés után következett a különböző finomságú gyémántszerszámos csiszolás, amellyel megalapoztuk a gránitpadló fényét. A csiszolási folyamat lezárását követően elvégeztük a polírozást és az impregnálást.
Travertin mészkő csiszolása

Magánlakás – Travertin mészkő csiszolása

A magánlakás a már meglévő, régi megkopott mészkőpadlója az évek során erősen elhasználódott, a felülete fényét vesztette és felszíni sérülések tarkították. A mészkőpadló felújítását a síkba csiszolási fázissal kezdtük meg. A síkcsiszolás funkciója az, hogy a mészkőlapok közötti szintkülönbségek eltűnnek. Ezután a mészkőpadló felületén keletkezett lyukakat tüntettük el színazonos tömítőanyag segítségével. A tömítés befejezését követően a travertin mészkő felületét finom szemcseszerkezetű korongokkal políroztuk fel több lépésben. A finomcsiszolási fázist addig alkalmaztuk a mészkőpadló felületén, ameddig az vissza nem nyerte eredeti színét és el nem értük a kívánt fénymagasságot. A padlócsiszolás folyamatát követte az impregnálás és a felmosás. A mészkőcsiszolás által a kopott, karcos mészkőfelületet egy fényes burkolat váltotta fel, melyet a helyszínen készített fényképek bizonyítanak a legjobban. A padlócsiszolás által ebben az esetben is szemmel látható különbséget értünk el.
terrazzo burkolat felújítása

Öntött terrazzo burkolat felújítása

2021 első felében egy 110 éves terrazzo felület felcsiszolásával bízták meg cégünket. A meglévő régi terrazzo padló elhasználódott, felülete megkopott és fényét elvesztette. Első lépésben a terrazzo felületét durva szemcsés csiszolókoronggal lecsiszoltuk. Ezután egyre finomabb gyémánt korongokkal folytattuk a terrazzo csiszolás folyamatát. A végső csiszolási folyamatokban egy speciális fényező szivacs segítségével felmostuk, ezt követően pedig impregnáltuk a terrazzo felületét. A padlócsiszolás végeredménye szemmel látható. A különbséget a csiszolás előtt és után készült helyszíni fotók bizonyítják a legjobban. A kopott, matt terrazzo padlót egy fényes felület váltotta fel, amely újra a régi pompájában tündökölhet hosszú éveken át.
Ipari betonpadló

Ipari betonpadló felújítása, csiszolása

Cégünket 2021 januárjában egy budapesti 280 m2-es ipari betonpadló felújításával bízták meg. A betoncsiszolást a durvacsiszolási műveletsorral kezdtük meg. A durvacsiszolási fázisban a betonpadló felületéből eltűnnek a különféle szennyeződések, illetve karcok is. A durvacsiszolás után egyre finomabb szemcseszerkezetű korongok segítségével csiszoltuk a betonfelületet a kívánt fény és hatás eléréséig. Ahhoz, hogy a betonpadló megfelelő minőségű legyen, a polírozás több fázisát is beleépítettük a betoncsiszolási folyamatokba. Ezután a csiszolt betonpadlót impregnálószerrel kezeltük le. Az impregnálásnak köszönhetően a beton felülete védetté vált a különböző szennyeződésekkel szemben. A betoncsiszolás végeredménye ebben az esetben is egy tökéletesen sima, esztétikus csiszoltbeton padló lett. A betonpadló csiszolás hatékonyságáról a helyszínen készült képek által szerezhetnek bizonyosságot, amely jól ábrázolja a csiszolás előtti és utáni állapotot.
Betoncsiszolás HTC Superfloor

6500m2 Ipari csarnok beton csiszolása és polírozása a Hungexpon HTC Superfloor

Cégünket 2020-ban Budapesten megbízták egy 6500 m2 területű ipari csarnok betonpadlójának felcsiszolásával és polírozásával (HTC Superfloor rendszerrel dolgoztunk), még hozzá a Budapesti Vásárközpont vagy Kőbányai Vásárváros, ismertebb nevén a Hungexpon, mely egy pavilonokból álló kereskedelmi és szórakoztató létesítmény, illetve kiállítás- és rendezvényhelyszín Budapest X. kerületében, a Kincsem Park, a MÁV Kőbányai teherpályaudvar és a Kőbánya felső vasútállomás között. Először a betont előkészítettük, mert az előkészítés megalapozza az élethosszig tartó minőséget. A beton felület előkészítése stabilizálja az anyagok tartósságát, ezért kell megfelelően kivitelezettnek lennie. A durvacsiszolási műveletsort követően egyre finomabb szemcseszerkezetű korongok segítségével csiszoltuk a betont a kívánt fény eléréséig. A megfelelő minőség érdekében a polírozás több fázisát is beleépítettük a csiszolási folyamatokba. Ezután a csiszolt beton padló impregnálása következett. Ezáltal a felület védetté vált különböző szennyeződésektől. A betoncsiszolás végeredménye egy tökéletesen sima, esztétikus csiszoltbeton padló lett.
Gránit padló felújítása

2500m2 Gránit padló felújítása - M3 Határ úti Metró megállóban

2020 év őszén csapatunk az M3-as metró Határ úti megállójának régi, megkopott, fényét vesztett gránit padlóját varázsolta fényessé. A padló megmunkálását ebben az esetben is durva csiszolási fázissal kezdtük meg. A következő munkafázis a gránit padlólap felpolírozása volt. Ebben a munkafázisban egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal dolgoztunk a felületen a kívánt fény eléréséig. A végső munkafázisban a gránit felületét impregnáló anyaggal kezeltük a folyadéktaszító képesség visszanyerése érdekében. Végeredményben a kopottas gránitfelületet egy tükörfényű padló váltotta fel. A helyszínen készült fotó magáért beszél!
Mészkőcsiszolás

Mészkőcsiszolás - Lakitelek

2020 szeptemberében Lakitelken a Nemzeti Művelődési Intézetben egy 850 négyzetméter nagyságú terület felcsiszolásával bízták meg cégünket. Az intézetben az évek folyamán a mészkőpadló felülete megkopott és erősen elhasználódott. A mészkőpadló teljes felújítást igényelt. A vraca mészkő felületének megmunkálását a síkfogasság lecsiszolásával kezdtük el. A síkfogasság a mészkőlapok közötti szintkülönbséget jelenti. Ezt a munkafolyamatot durva szemcseszerkezetű gyémántkorongok segítségével hajtottuk végre, melynek köszönhetően a mészkőből eltűntek a fogak és egy teljesen sík felületet kaptunk. A durvacsiszolást fényezési munkálatok követték több fázisban, utána 2 fázisú fényezőporos polírozás következett. A legvégső munkafázisban a mészkőpadlót fényező szivaccsal felmostuk és impregnálószert alkalmaztunk rajta. Az impregnáló szernek köszönhetően a mészkőpadló védetté válik a savas folyadékokkal és a szennyeződésekkel szemben és hosszabb élettartamúvá válik.
cement padló polírozása

Ipari cement padló polírozása magánlakásban

2020 júniusában egy 250 m2 területű ipari cement padló csiszolásával bízták meg cégünket. A betonpadló megmunkálását a durvacsiszolással kezdtük meg. Ebben a munkafázisban az esetleges hibákat távolítjuk el a betonból, amelyek esetlegesen korábban keletkeztek. A felületi sérülések eltüntetése után több lépésben egyre finomabb szemcseszerkezetű koronggal munkáltuk meg a beton felületét. A finomcsiszolási fázist a magasfény eléréséig folytattuk. A legutolsó fázisban a csiszolás befejezése után, impregnálószerrel kezeltük le a betonpadlót. Az impregnálószernek köszönhetően védetté vált a savas, illetve maró hatású anyagokkal szemben a betonpadló. A padlócsiszolás végeredménye ismét egy fényes és könnyen takarítható csiszolt beton burkolat lett.
Márvány mozaik terrazzo lap burkolat

Márvány mozaik terrazzo lap burkolat felújítása

A Parlament egy régi, megkopott és fényét vesztett márvány mozaik terrazzo burkolatának felújításával bízta meg cégünket. Első körben a terrazzo padló felületéről a ragasztót kellett eltávolítanunk. Ezután több fázisban durvaszemcseszerkezetű padlócsiszoló koronggal vettük kezelésbe a burkolatot. A durvacsiszolás által a padlóból eltávolítottuk a szennyeződéseket és a karcokat. Ennek köszönhetően egy teljesen sík terrazzo felületet kaptunk. Ezt követően a mozaik padlón egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal dolgoztunk. A finompolírozási fázist a kívánt fény eléréséig folytattuk. A fényezési munkálatoknak köszönhetően a mozaik lapok visszanyerték az eredeti színüket és fényüket. Legvégül a burkolat felületét egy fényező szivacs segítségével mostuk fel, illetve egy speciális impregnáló szert alkalmaztunk, mely segít a padlót megóvni a szennyeződéstől és a maró, savas folyadékoktól. A padlócsiszolás technológiája által az elhasználódott és kopott terrazzo padlót egy fényes, csiszolt terrazzo burkolat váltotta fel. Most a kopottas terrazzo burkolat, a padlócsiszolás által, újra a régi eleganciájában tündökölhet hosszú éveken át.
Kerámia padlós

Kerámia padló vegyszeres tisztítása 350m2

Cégünket 2020-ban egy kerámia padló vegyszeres tisztításával bízták meg. Ugyanis ezt a felületet nagyon nehéz tisztán tartani, főleg azért, mert matt és csúszásmentes. Lúgos vegyszert használtunk a tisztításhoz. Először a padlót beáztattuk, majd egy egytárcsás súrológéppel átmentünk a felületén, ezután egy tisztító paddal át lett súrolva a padlófelület, ezt követően pedig a felmosás következett. A tisztítás után a semlegesítés elmaradhatatlan, hiszen, ha ez a munkafolyamat kimarad, akkor a visszaszennyeződés gyorsan be fog következni. A fugák koszolódása nagyon gyakori probléma, de a speciális keféinknek köszönhetően ez teljes mértékben kiküszöbölhető. A helyszínen készült képek által bizonyosságot szerezhetnek a padlócsiszolás hatékonyságáról.
Mészkőcsiszolás

BVSC sportközpont - Süttői mészkőpadló csiszolása

2020 áprilisában a BVSC sportcsarnok régi, megkopott 40 éves süttői mészkőpadlóját újítottuk fel. A munkálatokat a mészkő síkra csiszolásával kezdtük meg. Ezután durva szemcseszerkezetű gyémántcsiszoló korongokkal csiszoltuk a mészkőpadlót a teljes simaság eléréséig. A következő munkafázisban a mészkőpadlón keletkezett hézagokat színazonos tömítőanyaggal töltöttük ki. Ezután következett a több fázisú polírozás, melyben egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal dolgoztunk. Legvégül a süttői mészkőpadlót egy speciális fényező szivaccsal felmostuk, illetve impregnáló szert alkalmaztunk a felületen. Az impregnálásnak köszönhetően a mészkőpadló védetté válik a különböző szennyeződésektől, savas és maró hatású folyadékoktól. A mészkőcsiszolás által a kopott, karcos mészkőfelület visszanyerte régi pompáját.
Gránit csiszolás

Gránit csiszolás – M3 Népliget megálló

2020 év elején csapatunk az M3-as metro népligeti megállójának régi, megkopott, fényét vesztett gránit padlóját varázsolta újra fényessé. A padló megmunkálását ebben az esetben is durva csiszolási fázissal kezdtük meg. A következő munkafázis a gránit padlólap felpolírozása volt. Ebben a munkafázisban egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal dolgoztunk a felületen a kívánt fény eléréséig. A végső munkafolyamatok felé haladva a gránit felületét impregnálószerrel kezeltük. Végeredményül az elhasználódott, kopott gránitpadlót egy fényes padlófelület váltotta fel. A padlócsiszolás technológiájának köszönhetően ez esetben is szemmel látható eredményt értünk el. Erről a helyszínen készített fotók által is bizonyosságot szerezhetnek!
Mészkőcsiszolás

Magánlakás mészkőpadló csiszolása, felújítása

Cégünket egy magánlakás mészkőpadlójának teljeskörű felújításával és csiszolásával bízták meg. A meglévő régi mészkőpadló felülete megkopott és erősen elhasználódott. Első lépésben síkba csiszoltuk a padozatot. Ezután több fázisú fényezési munkálatok következtek. Ennek köszönhetően a mészkőlapok visszanyerték az eredeti fényüket és színüket. A padlócsiszolás végső folyamatát polírozással és impregnálással fejeztük be. A mészkőcsiszolás technológiájának segítségével ismét egy exkluzív megjelenésű természetes kőburkolatot kaptunk. A helyszínen készített fényképek a csiszolás előtti és utáni állapotról magukért beszélnek.
Márványpadló csiszolás

Győri Önkormányzat – Tardosi márványpadló felújítása

Az önkormányzat burkolatát tardosi márvánnyal készítették. A márványpadló az évek során teljesen elhasználódott és fénye elkopott. A felületet durva szemcseszerkezetű csiszolókoronggal kezdtük el megmunkálni. A tükörfény elérése érdekében egyre finomabb korongokkal csiszoltunk. Legvégül a márványpadló felületét impregnáló anyaggal kezeltük az olaj, a víz és egyéb folyadékok taszítása érdekében. A padlócsiszolás technológiájának köszönhetően szemmel látható eredményt értünk el. A karcos, kopottas márványpadlót egy fényes és könnyen takarítható csiszolt márvány felület váltotta fel. A padlócsiszolásnak köszönhetően, megfelelő karbantartás mellett a márványpadló még hosszú évekig megfogja őrizni exkluzív megjelenését.
Márványpadló csiszolás

Puskás Ferenc Stadion Múzeum – Márványpadló csiszolás

A múzeum burkolatát márványból készítették, mely az évek során teljesen elhasználódott és fényét vesztette. A márvány felület megmunkálását durva csiszolókorong segítségével kezdtük meg. A kívánt fény eléréséig egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal dolgoztunk. A munkafolyamat utolsó lépéseként a márványpadló felületét impregnáló anyaggal kezeltük, ezáltal megvédve a márványt a savas, maró hatású folyadékoktól. A márványcsiszolás technológiájának köszönhetően a megkopott padló felületét egy fényes, exkluzív megjelenésű márványfelület váltotta fel. A múzeumban készült fényképek a csiszolás előtti és utáni állapotról magukért beszélnek.
Terrazzo padló csiszolása

Szeged Belvárosi Mozi – Terrazzo padló csiszolása

2019 második felében egy 110 éves terrazzo felületét újítottuk fel. A megkopott, régi burkolatot az első munkafázisban durvacsiszolással munkáltuk meg. Ezáltal a padlóból eltávolítottuk a szennyeződéseket. Ezt követően a mozaik padlót műanyag polír gyémántok segítségével csiszoltuk tovább. A legutolsó fázisban a terrazzo felülét políroztuk és impregnáló anyaggal kezeltük. A padlócsiszolás technológiájának köszönhetően a kopottas, elhasználódott padlófelületet egy fényes, csiszolt terrazo burkolat váltotta fel.
A helyszínen készült fotón szemmel látható a különbség a padlócsiszolás előtti és utáni állapotról. szerezhetnek!
márvány mozaik padló felújítása

Magánház – márvány mozaik padló felújítása

A ház tulajdonosa azzal a problémával kereste fel cégünket, hogy a 30 évvel ezelőtt lerakott márvány mozaik padlójuk elkopott, fényét elvesztette, illetve a baluszteres korlátok elszennyeződtek. A munkálatokat elvállaltuk és az egyeztetést követően meg is kezdtük a márványpadló fényezési munkálatait. Kezdetben durva csiszolószerszámmal csiszoltuk le. Ezután fokozatosan egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal políroztuk a márvány felületét. A márvány padlót végül impregnáló anyaggal kezeltük.
Végeredményben a régi kopott, karcos márványfelületet egy fényes, exkluzív kivitelű márványpadló váltotta fel. Erről a helyszínen készült fotó által is bizonyosságot szerezhetnek!
Gránitcsiszolás

Tardosi mészkő csiszolás – Richter Gedeon

2019 júliusában csapatunk a gyógyszergyár fényét vesztett 40 éves mészkő padlóját varázsolta újra tükörfényessé. Első lépésként a mészkő megkopott és elhasználódott felületét durva csiszolókorong segítségével csiszoltuk le. Így egy teljesen sík felületet kaptunk. Ezt követően 5 fázisú fényezési munkálatok történtek. A következő munkafolyamat a mészkő padlólap felpolírozása volt egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal. A végső munkafázisban a mészkő felületét impregnáló anyaggal kezeltük a folyadéktaszító képesség visszanyerése érdekében.
Végeredményben a kopottas mészkőfelületet egy tükörfényű padló váltotta fel. A helyszínen készült fotó magáért beszél !
Gránitcsiszolás

Gránitcsiszolás – Budapesti magánház


2019 áprilisában csapatunk egy magánház fényét vesztett, megkopott gránit padlóját varázsolta újra tükörfényessé. Első lépésként a gránit karcos és elhasználódott felületét durva csiszolókorong segítségével csiszoltuk le. Így egy teljesen sík felületet kaptunk. Ezt követően fugavágás történt. A keletkezett hézagokat színazonos műgyanta fugázóanyaggal töltöttük ki. A következő munkafolyamat a gránit padlólap felpolírozása volt egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal. A végső munkafázisban a gránit felületét impregnáló anyaggal kezeltük a folyadéktaszító képesség visszanyerése érdekében. Végeredményben a kopottas gránitfelületet egy tükörfényű padló váltotta fel.
A helyszínen készült fotó magáért beszél!
Márványcsiszolás

Budapest Corvin One Irodaház - Mészkőcsiszolás


A 2019-es év elejét egy irodaház mészkő padlójának felújításával kezdte meg csapatunk. A munkálatokat a lapok közötti szintkülönbség, azaz a síkfogasság lecsiszolásával kezdtük meg. Durva gyémántcsiszoló korongok segítségével síkba csiszoltuk a felületet. Ezután több fázisban fényeztünk és políroztunk.
A mészkő padlót végül impregnáló anyaggal kezeltük. Mészkőcsiszolás technológiájának segítségével ismét egy exkluzív megjelenésű természetes kőburkolatot kaptunk.
Márványcsiszolás

Budapest Marriott Hotel – Márványcsiszolás

2019 februárjában a Marriott hotelben jártunk, ahol egy fényét vesztett márvány padlóját újítottuk fel. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.
Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.Most a kopottas márványpadló, a márványcsiszolás által, újra a régi eleganciájában tündökölhet, még hosszú évekig.
Mészkőcsiszolás

Igazságügyi Szakértő Iroda – Mészkőcsiszolás

2019 februárjában a Marriott hotelben jártunk, ahol egy fényét vesztett márvány padlóját újítottuk fel. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.  Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.
márvány padló csiszolása

Continental Hotel – márvány padló csiszolása, magas fényre polírozva

2018 őszén a Continental Hotel**** márvány padlójának sík csiszolására, magas fényű polírozására keresték meg cégünket. A régi márvány felület teljesen elhasználódott, megkopott, fényét vesztette. Első lépésben a márvány elhasználódott, karcos felületét durva csiszolókoronggal lecsiszoltuk, így kaptunk egy teljesen sík, új felületet. Ezt követően színazonos márvány tömítőanyaggal tömítettünk. Ezután a márvány felületét finom márványcsiszoló korongokkal felpolíroztuk, egészen a kívánt magas fény eléréséig. A végső fázisban márványimpregnálóval kezeltük, a hosszabb élettartam miatt. Végeredményben a szürke, kopott, karcos, régi márványfelület vakítóan csillogó fényben pompázott.
Tardosi-márvány

Tardosi-márvány lépcső – Várkert bazár

2018 nyarán a Várkert bazár területén, az YBL vízházban egy régi, megkopott, fényét vesztett Tardosi-márvány lépcsőt újítottuk fel. Az elhasználódott, kopott márvány felületet durva szemcseszerkezetű gyémánt csiszolókoronggal kezdtük megmunkálni. A magas fény elérése érdekében egyre finomabb korongokkal csiszoltunk, majd a végső folyamatokban a Tardosi márvány lépcső felületét impregnáltuk, hogy vissza nyerje folyadéktaszító képességét. 
 A márványcsiszolás technológiája ez esetben is szemmel látható eredményt ért el, és az elhasználódott, kopott, karcos márvány lépcsőből, készítettünk egy fényes, könnyen takarítható csiszolt márvány felületet.

Süttői mészkő csiszolás

Süttői mészkő csiszolás – Rege Residence szépkorúak otthona


2017 novemberében a budai Rege Residence szépkorúak otthonában jártunk, és készítettünk exkluzív megjelenésű csiszolt mészkő padlót. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét.
 Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.

márványcsiszolás

Márvány felújítása – Corvinus Egyetem

2017 szeptemberében a Corvinus egyetemen jártunk, egy kopottas, fényét vesztett márvány padlóhoz. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.
 Most a kopottas márványpadló, a márványcsiszolás által, újra a régi eleganciájában tündökölhet, még hosszú évekig.

márványcsiszolás

Tardosi márvány felújítása – Magánház, Vácduka
2017 nyarán egy vácdukai magánház régi, megkopott, fényét vesztett Tardosi-márvány padlóját újítottuk fel. Az elhasználódott, kopott márvány felületet durva szemcseszerkezetű gyémánt csiszolókoronggal kezdtük megmunkálni. A magas fény elérése érdekében egyre finomabb korongokkal csiszoltunk, majd a végső folyamatokban a Tardosi márvány padló felületét impregnáltuk, hogy vissza nyerje folyadéktaszító képességét. 
A padlócsiszolás technológiája ez esetben is szemmel látható eredményt ért el, és az elhasználódott, kopott, karcos márvány padlóból, készítettünk egy fényes, könnyen takarítható csiszolt márvány felületet.

Süttői-mészkő felújítása

Süttői-mészkő felújítása - Szentendre családi ház

2017 júliusában csapatunk Szentendrén újította fel egy családi ház régi, fényét vesztett Süttői-mészkő padlóját. Egy durva csiszolókorong segítségével a teljes simaság eléréséig csiszoltuk, majd a megfelelő színű mészkő, márvány tömítőanyaggal tömítettük a felületet. Ezek után fényeztük, políroztuk, majd a végső folyamatokban mészkő impregnálóval kezeltük a Süttői-mészkő padlót. A padlócsiszolás technológiája ez esetben is szemmel látható eredményt ért el, a végeredmény egy exkluzív, tartós fényű, könnyen takarítható csiszolt mészkő padló.
Betoncsiszolás

Szentendre Flogiston - Betoncsiszolás


2017 áprilisában Szentendrére hívták cégünket, egy régi leaszfaltozott beton felcsiszolására.

Miután az aszfaltot eltávolították a beton felületéről, durva csiszolási folyamatokba kezdtünk 3 fázisban. A meglévő 2 cm dilatációs hézagot kimélyítettük, a szennyeződéseket (pl.: homok, hungarocell, aszfaltmaradványok) eltávolítottuk, majd speciális dilatáció kitöltő anyaggal kitöltöttük, majd miután a felesleget eltávolítottuk, síkra csiszoltuk az egész területet.

Ezt a műveletsort felmosás, alapozás, keményítés, és tömítés követte, majd 3 fázisban készre políroztuk a felületet. Végül dilatáció újravágása következett ezúttal 0,5 cm szélességben, annak rugalmas anyaggal való kitöltése, és legvégül a felület impregnálása.
Így lett egy esztétikus, selyemfényű, és ami a megrendelő fő szempontja volt:
sima felületű, csiszolt beton padló.
márványcsiszolás

Márványcsiszolása budai vár lábánál.

2016 júliusában egy budai exkluzív lakásba hívtak minket, egy kopottas, fogas, erősen megmaratott márvány padlóhoz. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.
Most a kopottas márványpadló, újra a régi eleganciájában tündökölhet, még hosszú évekig.
Beton lépcső csiszolás

Beton lépcső csiszolás családi háznál.

2016 májusában egy családi ház régi betonlépcsőjéhez hívtak minket. A lépcső c20 minőségű betonból készült. A felület megmunkálását - akárcsak a padlónál - itt is durva csiszolókorong segítségével kezdtük. Következő lépésben beton keményítő anyaggal keményítettük, alapoztuk, tömítettük. A végső folyamatokban finom csiszoló gyémánt korongokkal is felcsiszoltuk, majd impregnáltuk, és políroztuk a felületet.
Így a családi ház egy tartós, egyenletes, könnyen takarítható, és nem utolsó sorban esztétikus csiszoltbeton lépcsővel büszkélkedhet.
tardosi márványcsiszolás

Tardosi márványfelújítása egy irodaépületben.

Az irodaépület 1981-ben épült, a burkolatát Tardosi márvány felhasználásával készítették. A márvány padló az évek során teljesen elhasználódott, fénye elkopott. Miután elhatározták, hogy sorra kerül a padlócsiszolás, felkeresték cégünket, mi pedig a megfelelő szakszerű módon nekiláttunk a márván padló felújításának. Az elhasználódott, kopott márvány felületet durva szemcseszerkezetű gyémánt csiszolókoronggal kezdtük megmunkálni. Ezután színazonos műgyantatöméssel egyenlítettük ki a karcos, sérült felületet. A magas fény elérése érdekében egyre finomabb korongokkal csiszoltunk, majd a végső folyamatokban a Tardosi márvány padló felületét impregnáltuk, hogy vissza nyerje folyadéktaszító képességét.
Végül políroztunk a tökéletes végeredmény érdekében, és az elhasználódott,kopott, karcos márvány padlóból, készítettünk egy fényes, könnyen takarítható csiszolt márvány felületet.
Betoncsiszolás

Betoncsiszolás - BeoStore Hungary Zrt.

2015 novemberében a Bálna Budapest épületében, a BeoStore Hungary Zrt. egyik exkluzív bemutatótermében készítettünk csiszolt beton padlót. A felület egy szerelő betonnak indult, amit az épület átépítése során készítettek a generálkivitelezők, így a felület nem volt túl előnyös a csiszolt beton kivitelezéséhez. Ezért egy durva betoncsiszoló korong segítségével addig csiszoltunk, amíg el nem értük a betonfelület képen látható minőségét. (megfelelő síkság, és kavicsszemcse méret) A végső folyamatokban a betonfelületet felpolíroztuk, és betonimpregnálóval kezeltük, a tökéletes csiszolt beton padló végeredmény elérése érdekében.
Ne feledje: A csillogás, és a ragyogás az Ön padlójában is benne van!
Betoncsiszolás

Betoncsiszolás - Csenger-Sima Látogatói Központ

2015 márciusában, egy turisztikai látványosságban, a Csenger-Sima Látogatói központban készítettünk csiszolt beton felületet. Az alapunk egy egyszerű kézi keverésű beton volt. A felület megmunkálását durva betoncsiszoló koronggal kezdtük, de a beton puha szerkezete végett, ez kevesebb időt vett igénybe, mint általában. Viszont a beton felületet tömítőanyag segítségével többször is át kellett tömíteni, glettelni, hogy majd a betoncsiszolás végeredménye tökéletes legyen. A tömítést fényező, és impregnáló folyamatok követték. A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus, selyemfényű csiszoltbeton padló lett.
Ne feledje: A csillogás, és ragyogás az Ön padlójában is benne van!
márványcsiszolás carai

Márványcsiszolás
Carrarai márvány felület finom csiszolása, fényezése

2015 februárjában, Budapest belvárosában, egy irodaház aulájában jártunk. A Carrara-i márvány padló elhasználódott, felülete megkopott. A márvány padló felületéről először el kellett távolítani a beszívódott szennyeződéseket, ezért a megfelelő finomcsiszoló gyémánt koronggal, és a megfelelő szerekkel kezdtük a munkálatokat. Miután az elhasználódott, koszos réteget lecsiszoltuk a márvány padlóról, felpolíroztuk, és impregnáltuk a felületét. Végeredményben egy kopott, matt, nem túl esztétikus padló helyett, egy szemet gyönyörködtető, fényes márvány padlóval büszkélkedhet az irodaház.
Ne feledje: A ragyogás és a csillogás az Ön padlójában is benne van!
mészkőcsiszolás jura

Mészkőcsiszolás - Jura

2015 áprilisában egy budapesti exkluzív magánház teraszának Jura-mészkő padlóját újjítottuk fel. A munkánkat a mészkő síkra csiszolásával kezdtük, a fogasság lemarása végett. Egy durva csiszolókorong segítségével a teljes simaság eléréséig csiszoltuk, majd a megfelelő színű mészkő, márvány tömítőanyaggal tömítettük a felületet.Ezek után fényeztük, políroztuk, majd a végső folyamatokban mészkő impregnálóval kezeltük a Jura-mészkő padlót.
A végeredmény egy esztétikus, tartós fényű mészkő terasz.
betoncsiszolás

Betoncsiszolás - Autószerelő műhely

2014 szeptemberében Monoron jártunk egy autószerelő műhelyben. A felület megmunkálását durva csiszolókorong segítségével kezdtük. A betont addig csiszoltuk, amíg láthatóvá váltak a kavics szemcsék, amik bele lettek dolgozva a padlóba, a betonozás során. A következő lépésben a már lecsiszolt felületet beton tömítőanyaggal tömítettük. Végül felpolíroztuk a felületet, és a munka lezárása képpen impregnáltuk a felületet.
A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus, és nem utolsó sorban praktikus csiszoltbeton padló, amely az imregnálásnak köszönhetően az olaj, és egyéb szennyeződésektől védett, könnyen tisztántartható felület lett.
fekete márványcsiszolás

Garzonház - Fekete márványcsiszolás

2015 októberében egy salgótarjáni garzonház márványpadlóját újítottuk fel. A felület egy teljes mértékben elhasználódott, megfakult, 40 éve lerakott, fekete márványpadló, amely karcos, sérült, savmaratott látványt mutatott. Első lépésben a márvány elhasználódott, karcos felületét durva csiszolókoronggal lecsiszoltuk, így kaptunk egy teljesen sík, új felületet. Ezt követően színazonos márvány tömítőanyaggal tömítettünk. Ezután a márvány felületét finom márványcsiszoló korongokkal felpolíroztuk, hogy visszanyerje eredeti, ében fekete színét. A végső fázisban márványimpregnálóval kezeltük.
Végeredményben a szürke, kopott, karcos, régi márványfelület ismét eredeti fekete fényességében pompázott.
betoncsiszolás

Betoncsiszolás Budapest mélygarázs

2016 márciusában egy budapesti társasház mélygarázsában készítettünk csiszoltbeton padlót. A mélygarázs padló szerkezete műgyanta borítású volt, de az idő elteltével, az elhasználódott, és elvált a beton padló felületétől, így a társasház lakói a már porózus, poros beton felületet voltak kénytelenek használni.
De rátaláltak cégünkre, és egy személyes megbeszélés után, már hozzá is fogtunk a beton padló felújításához. Az elhasználódott, kopott beton felületet, durva csiszolókorong segítségével megmunkáltuk. Közben folyamatosan kezeltük a beton felületét, többek között beton keményítővel, és beton tömítőanyaggal, a tökéletes csiszoltbeton állapot elérése érdekében. Ezután egyre finomabb gyémánt korongokkal folytattuk a betoncsiszolás folyamatát. Legvégül következett a csiszolt beton impregnálása, a víz, olaj, és egyéb folyadékok taszítása érdekében. A végeredmény egy ragyogó, könnyen tisztántartható beton padló lett.
A helyszínen készített fotó a betoncsiszolás előtti és betoncsiszolás utáni állapotáról, magáért beszél!
meszkocsiszolás

Mészkőcsiszolás, teljes körű burkolatfelújítás

2017 januárjában Budapesten, egy 11. kerületi magán házban jártunk. A meglévő régi mészkő padló erősen elhasználódott, felülete megkopott, foltok, beívódások tarkították. A mészkő padló teljes körű felújítást igényelt.
A felület megmunkálását a fogak összecsiszolásával, és a foltok lecsiszolásával kezdtük. A következő munkafolyamatok a mészkő padló fényesítéséről szóltak, végső fázisban pedig impregnáltuk a felületet.
A megrendelő kérésére a foltos, matt burkolatból egy exkluzív megjelenésű selyemfényű csiszolt mészkő padló lett, amely még évekig megőrzi újonnan kapott eleganciáját.
meszkocsiszolás

Vasas Sport Club - Kézilabdacsarnok mészkőcsiszolás

2018-ban a Market Építő Zrt. alvállalkozójaként a Vasas Sport Club Kézilabda csarnokában jártunk, és készítettünk exkluzív megjelenésű csiszolt süttői mészkő padlót. A megbízásunk részét a főlépcső javítása és a mészkőburkolat teljeskörő csiszolása, felújítása képezte. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét.
 Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.

További munkáink

 • Corvinus egyetem - Süttői mészkő, és tardosi márvány csiszolása
 • Tesco Eger - Terrazzo csiszolása
 • Budavári Önkormányzat - Vraca mészkő csiszolása
 • Alma Mater Tanétterem - Tardosi mészkőcsiszolás
 • Veco-Vill 2005 Kft Villamossági Szaküzlet - Betoncsiszolás
 • Erste Campus (Bécs) - Betoncsiszolás
 • Heineken Irodaház - Terrazzo padlócsiszolás
 • Dorottya Diamond Palace - Terrazzo padlócsiszolás
 • Pharmapolis | Gyógyszeripari Tudományos Park - Kararai Márvány padlócsiszolás
 • Országos Bírósági Hivatal - mészkő lépcső csiszolása
 • Ver-Bau kft. - Kiskunhalasi menekülttábor - terrazzo padló burkolat csiszolása
 • Commerz Bank - Tardosi mészkő burkolat csiszolása
 • Hadtörténeti múzeum - Tardosi márvány padlócsiszolás
 • Tesco Kecskemét – Terrazzo padló csiszolása
 • Mill Park irodaház – betoncsiszolás ( SKANSKA Kft.)
 • Bánffy Palota – márvány mozaik csiszolása
 • Shopmark bevásárlóközpont – felületelőkészítés, ragasztó eltávolítás ( KÉSZ  Építő ZRT.)
 • Corvin One Irodaház -- Mészkő padlócsiszolása  ( Futureal Management Kft.)
 • Hegyvidék galéria - Betoncsiszolása
 •  Mom park - Spíler étterem Betonpadlócsiszolása
 • Spíler étterem - Süttői mészkő burkolat csiszolása
 • 
Karmelita kolostor
 • 
Szépművészeti Múzeum - Terrazzo Padló csiszolása
 • Igazságügyi Szakértő Iroda
 • Vasas Sport Club – mészkőcsiszolás (Market Építő ZRT.)
 • Moholy-Nagy Művészeti Egyetem – Műkő lépcső burkolat csiszolása ( Market Építő ZRT.)
 • Richter Gedeon Gyógyszer gyár iroda épületében -Tardosi mészkő burkolat csiszolása
 • Amerikai nagykövetség - Gránit térkő burkolat Tisztítása
 • Szeged Belvárosi Mozi- Terrazzo padlócsiszolása ( Dél-Konstrukt ZRT.)
 • M3 Metró – Terrazzo Padlócsiszolása (Strabag ZRT.)
 • Magyar Vasúttörténeti Park – Beton padlócsiszolása
 • Parlament Iroda épület Terrazzo Padlócsiszolása
 • Győr Önkormányzat- Tardosi mészkő padlócsiszolása
 • Puskás Ferenc Stadion Múzeum épület – Tardosi mészkő és Süttői mészkő padlócsiszolása
 • Várkert Casino Épülete Félix Kitchen – Mészkő és márvány padlócsiszolása, ragasztó eltávolítása