Everfloor Padlócsiszolás

Tekintse meg padlócsiszolás referenciáinkat

A betoncsiszolás folyamata

A betoncsiszolás által sikerült egy olyan technológiát találnunk ügyfeleink részére, ahol a betonpadló felújításához nem kell heteket vagy akár hónapokat várni, amíg használatba vehető a felület. A csiszolt beton felületek kivitelezési ideje a mérettől függően pár napot vagy hetet vesz igénybe.

A betoncsiszolás során a beton porózus felső rétegét durva szemcseszerkezetű gyémántszerszám segítségével csiszoljuk fel. Ezek a csiszolókorongok elég durvák ahhoz, hogy a szennyeződéseket és a foltokat eltávolítsák a betonfelületről. A durvacsiszolás után a betonpadló felülete sima lesz, de előfordulhat, hogy légbuborékok keletkeznek rajta. Ezeket a repedéseket egy speciális tömítőanyag segítségével töltjük fel, melynek megszáradását követően a felesleg lecsiszolása következik. Ezt finomcsiszolásnak nevezzük. Csiszolástechnikailag módosíthatunk a végeredmény fényén vagy éppen mattságán.

A csiszolt betonpadlók matt, selyemfényű és magasfényű kivitelben is készülhetnek.

A betoncsiszolás folyamán por-és vízszívó gépeket alkalmazunk. A csiszolás eredményeképpen a betonpadló felülete különösen ellenállóvá, szennyeződéstűrővé és könnyek takaríthatóvá válik. A betonpadló igény szerint festhető is. Akár saját cége logójával is egyedivé varázsolhatja csiszolt betonpadlóját. A festést a betoncsiszolás lépései között végezzük el, így a festék beszívódik a felületbe, így nagyon tartós eredményt érünk el, mert a minta nem tud lekopni. A betoncsiszolás után a padlót impregnálószerrel kezeljük, ami véd a szennyeződésektől, ezáltal megkönnyítve a takarítást.