Everfloor Padlócsiszolás

Tekintse meg padlócsiszolás referenciáinkat

Kivitelezés - burkolás, padlócsiszolás, impregnálás, karbantartás és felújítás, vegyszeres tisztítás

Burkolás

Tipikusan az a terület, mellyel kapcsolatosan számtalan ötlet és tanács érhető el az interneten. Tapasztalatunk alapján viszont nem lehet összehasonlítani a szakember által végzett munka eredményét a saját próbálkozásokéval, így spóroljon időt és bízza ránk a feladatot!

 

Padlócsiszolás

A folyamat során a burkolat anyagából néhány millimétert eltávolítunk, hogy tartósítsuk a padló sík felületét, illetve eltüntessük a karcolásokat. A csiszolás utolsó fázisában történő polírozással fényt adunk a padlónak. Mindegy, hogy padlóról, lépcsőről vagy pultról van szó, jól használható a technológia.

 

Impregnálás

A kőfelületek az anyaguknál fogva különböző mértékben nedvszívók. A szennyeződések elkerülése érdekében érdemes impregnálást végeztetni. Ezt alkalmazva a szennyeződések nem szívódnak be a burkolatba, ezáltal a napi tisztántartásuk lényegesen egyszerűbb. Az impregnálást a felület igénybevételétől függően 1-2 évente érdemes ismételni.

 

Karbantartás, felújítás

A kő bár rendkívül tartós, mint minden anyag, ugyanúgy karbantartást igényel. Karcolódik, szennyeződik, idővel veszít a fényéből vagy kültéri felhasználás során nyomot hagynak rajta az időjárási körülmények.
A padlót, márványpultot időszakosan impregnálni kell, vízkőteleníteni és olyan is előfordul, hogy kicsorbult lapok igényelnek felújítást.
Ezeket nem minden esetben tudja házilag elvégezni, valamint tartósabb és szebb lesz a végeredmény, ha szakértőt bíz meg.

 

 

Vegyszeres tisztítás

Ha igazán hosszú távú minőségben gondolkodik otthonát vagy kertjét illetően, akkor a kő a legjobb választás. Ugyanakkor ezek az idő múlásával ugyanúgy elszíneződhetnek, szennyeződések kerülhetnek rájuk. Szerencsére viszont van megoldás.

Mivel mind a kövek, mind a szennyeződések különbözőek, a tisztításukra használt szert és módszert is ez alapján kell kiválasztanunk. Ha nem szeretne aggódni, hogy biztosan a megfelelő tisztítási procedúrát, illetve vegyszert találta-e meg vagy csak időt spórolna, bízza ránk a tisztítást!